COVB

Actualitat/ Notícies

Programa de cursos Teòric-Pràctics en Cirurgia Oftalmològica Veterinària

22/12/2020

Des del COVB us informem de la primera edició del programa de cursos Teòric-Pràctics en Cirurgia Oftalmològica Veterinària que imparteix Ophtaltraining, i que ofereix un 20% de descompte per a aquells col·legiats veterinaris que s’inscriguin en el programa complet de formació.

Els cursos, impartits en la seu del programa, l’Institut de Microcirurgia Ocular de Barcelona (IMO), van dirigits als veterinaris que desitgen aprofundir els seus coneixements en oftalmologia veterinària. Actualment s’ofereixen dos cursos:

  1. Curs de 9h a 14h. 7 participants. 30 min de teoria i 4.30 h de pràctica amb microscopi quirúrgic.
  2. Curs de 15h a 20h. 7 participants. 30 min de teoria i 4.30 h de pràctica amb microscopi quirúrgic.

L’objectiu general dels cursos és dotar als participants dels coneixements teòrics necessaris per a abordar els diferents processos quirúrgics i de la capacitació practica per a realitzar les tècniques esmentades sobre ulls de cadàver animal. El professorat compta amb una àmplia experiència clínica i docent en el camp de l’oftalmologia veterinària.

Tots dos cursos seran avaluats per aquests professors i es lliurarà un certificat d’assistència i diploma d’avaluació, una vegada superat el curs amb aptitud.

El codi de descompte per als col·legiats del COVB és OPHCOVB21 (s’haurà d’afegir en l’apartat missatge de la butlleta d’inscripció), el qual s’aplicarà als 550€ que costa cada curs quan s’estigui realitzant la matriculació a través de la web.

Podeu accedir a la informació completa AQUÍ, i inscriure-us AQUÍ.