COVB

Actualitat/ Notícies

Ponència Animals de Companyia dins del II Curs Formatiu d’ús prudent d’antibiòtics dia 30 de juny!! inscriu-te!!

23/06/2021

Benvolgut col·legiat i col·legiada,

El dimecres 16 de juny vam celebrar la tercera ponència de la segona edició del Curs Formatiu sobre l’Ús Prudent d’Antibiòtics que organitza el Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya amb el suport dels quatre Col·legis Oficials de Veterinaris de Catalunya.

En la ponència, Jordi Baliellas veterinari especialitzat en porcí, va abordar  La bioseguretat en les granges pel control de les malalties. T’enviem en adjunt la seva presentació, per a què puguis aprofundir i revisar els conceptes que es van tractar.

Aprofitem per recordar que el dimecres 30 de juny, a les 17 h, se celebrarà la quarta i última ponència, aquesta a càrrec de Salva Cervantes, veterinari especialitzat en felí. Ell parlarà de: “L’informe microbiològic (del cultiu a l’antibiograma) en animals de companyia”. Trobaràs un dossier adjunt amb informació sobre aquesta ponència i sobre la seva trajectòria professional.

Com sempre serà una conferència per zoom i gratuïta pels col·legiats i col·legiades. Us hi podreu connectar a través d’aquest enllaç: https://zoom.us/j/98160606912

Desitgem veure’t el dimecres 30 de juny,

Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya

 

Descarregar Ponència Jordi Baliellas

Descarregar Programa Sessió