COVB

Actualitat/ Notícies

Participa en el programa educatiu del COVB per a donar a conèixer el paper dels veterinaris a les escoles

22/03/2024

El Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB) impartirà formació a les escoles que ho sol·licitin com a part del programa educatiu iniciat pel Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya (CCVC). Aquest programa té com a objectiu donar a conèixer el paper dels professionals de la veterinària en àrees com la salut pública, el benestar animal i la seguretat alimentària. El COVB utilitzarà material subministrat pel Consell per a abordar qüestions com la tinença responsable, el concepte d’Una sola salut o les zoonosis.

La primera de les activitats previstes tracta sobre la responsabilitat que comporta tenir un animal de companyia i la importància d’una tinença responsable. S’adreça a l’alumnat d’entre 4t i 6è de primària, i consisteix en una xerrada acompanyada d’una conversa i debat a l’aula. En finalitzar l’activitat, cada nen/a rep un certificat, un conte divulgatiu i un clauer. L’activitat es realitza al centre educatiu i el dia i l’hora l’acorden l’escola i el veterinari que impartirà l’activitat.

Els veterinaris que vulguin participar en el programa hauran d’adreçar-se al col·legi professional de veterinaris de la seva província, que els proporcionarà la informació i els materials necessaris per a fer-ho.