COVB

Actualitat/ Notícies

Oberta la inscripció al seminari web: “Novedades legislativas relativas a controles oficiales veterinarios”

14/09/2020

13 de Agost de 2020 – 

El Consejo General de Colegios Veterinarios de España obre el període d’inscripcions al seminari web “Novedades legislativas relativas a controles oficiales veterinarios”, el qual s’impartirà el 17 de setembre de 14.30-16.00 hores de manera gratuïta.

Álvaro Mateos Amann serà l’encarregat de realitzar un seminari que introdueix les bases principals d’aquest important desenvolupament legislatiu. Entre els objectius específics d’aquest, destaquen:

· Identificar les accions concretes de control oficial que queden establertes en els diferents àmbits competencials del control veterinari.

· Establir els marcs de responsabilitat de l’àmbit competencial. Destacar les accions que s’executen sota supervisió o sota responsabilitat del control oficial.

· Identificar el paper dels diferents agents actuants en el control oficial. Inspectors oficials, ajudants i altre personal designat per l’Autoritat Competent. Funcions i responsabilitats.

· Importància i desenvolupament del Sistema de Gestió de la Informació sobre els Controls Oficials (SGICO). Integració i evolució enfront de revolució.

Aquesta xerrada online tindrà una durada d’1.30 hores (una hora d’exposició teòrica i 30 minuts de debat), amb opció que els assistents enviïn preguntes al ponent. Així mateix, apuntar que només es donarà diploma als assistents en directe, ja que posterioment estarà disponible el seu enregistrament per a tots els col·legiats.

Per a poder-se matricular, és necessari seguir aquest enllaç.

Així mateix, podeu accedir a la fitxa del curs AQUÍ.