COVB

Actualitat/ Notícies

Oberta la convocatòria de les Beques Ramón Turró i les Ajudes de Formació del COVB

26/06/2024

Amb la ferma voluntat d’ajudar a enriquir i millorar la formació de totes les persones col·legiades, el COVB posa en marxa una nova convocatòria de beques i ajudes a la formació.

  • Beques Ramón Turró: destinades a les persones col·legiades al COVB amb una antiguitat d’almenys un any, el seu objectiu és facilitar als nous graduats la possibilitat d’ampliar la seva formació teòrica-pràctica fora de les nostres fronteres. El número de beques és de 3 beques i es podran sol·licitar per a ampliar els coneixements en el sector de la clínica de petits animals i animals exòtics, en el sector dels grans animals, en el sector dels èquids, en el sector de la higiene alimentària i en el sector de la investigació.
  • Ajudes de Formació: destinades a les persones col·legiades al COVB amb una antiguitat d’almenys un any, el seu objectiu és cobrir les despeses per a l’assistència als cursos i congressos nacionals de veterinària realitzats durant el període comprès entre l’1 de gener de l’any 2023 i el 31 de desembre de l’any 2023.

A continuació trobareu les bases i formularis de cadascuna de les modalitats. Recordeu que el termini de presentació de sol·licituds finalitza el 31 d’octubre de 2024 (inclòs).

Convocatòria i Bases Beques Ramon Turró

Convocatòria Ajudes Cursos i Congressos

Formulari de Sol·licitud Beques Ramon Turró

Formulari de Sol·licitud Ajudes Cursos i Congressos