COVB

Actualitat/ Notícies

Nova formació en línia: Telemedicina veterinària, usos i millora de la rendibilitat de la teva clínica

01/04/2021

El Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB), en col·laboració amb Grupo Asis,  proposa una nova la formació en línia amb el títol: Telemedicina veterinària,  usos i millora de la rendibilitat de la teva clínica

El curs s’impartirà el pròxim 8 d’abril de 2021 a les 14.30 amb una durada de 90 minuts

En aquest seminari es definiran els continguts i tipus de serveis que s’engloben en la telemedicina veterinària, s’explicaran les plataformes actuals que permeten desenvolupar aquestes tasques així como les limitacions professionals , legals i conjunturals, També es parlarà dels beneficis i avantatges que la telemedicina pot aportar a la clínica veterinària.

Impartirà aquesta formació José Luis Villaluenga, biòleg, Diplomat en Direcció de Màrqueting, Màster Universitari en Màrqueting Digital, Màster Universitari en Direcció de RRHH, Coach Certificat ACSTH per ICF. Professor, Grau de Veterinària i Grau de Medicina, Universitat Alfons X el Savi (UAX), Madrid. Consultor en Gestió Empresarial i Màrqueting de Centres Veterinaris, des de fa 20 anys.

El preu és de 25 euros, tot i que el COVB finançarà l’import de la matrícula dels primers 225 col·legiats que s’apuntin.

Programa i inscripcions