COVB

Actualitat/ Notícies

Nova convocatòria del webseminar “Medicina básica de pequeños roedores”

18/11/2020

El Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona, en col·laboració amb Grupo Asís, posa a la teva disposició una nova convocatòria del seminari online “Medicina básica de pequeños roedores”. El curs es realitzarà el 3 de desembre a les 14.30 hores i tindrà una durada de 90 minuts, comptant amb el ponent Chema López Cerezuela. La data límit per a realitzar la inscripció és el 2 de desembre.

Els objectius d’aquesta formació són:

■ Conèixer les principals característiques fisiològiques i clíniques dels petits rosegadors.

■ Conèixer les tècniques per a manejar-los en la clínica.

■ Conèixer, mitjançant símptomes clínics externs, els diagnòstics diferencials de les principals patologies que poden afectar aquests animals.

Durant el curs podràs plantejar les teves preguntes a l’expert, descarregar materials addicionals, així com rebràs un document resum amb les preguntes i respostes de les qüestions no resoltes en directe. Aquells que assisteixin rebran diploma.

El webinar és part del programa de formació continuada de 2020 del COVB i poden apuntar-se per rigorós ordre d’inscripció fins a 225 col·legiats subvencionats pel Col·legi, que gaudiran de manera gratuïta d’aquesta eina el preu de mercat de la qual és de 25 €.

Pots veure més informació, AQUÍ, i inscriure’t, AQUÍ.