COVB

Actualitat/ Notícies

Nova convocatòria del webseminar: COVID-19 en animales, ¿qué sabemos hasta ahora?

28/12/2020

Des del Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona, en col·laboració amb Grupo Asís, de nou posem a la vostra disposició el seminari online “COVID-19 en animales, ¿qué sabemos hasta ahora?”.

El curs, impartit per Elisa Pérez Ramírez, tindrà lloc el 28 de gener vinent a les 14.30 hores i tindrà una durada de 90 minuts. La inscripció romandrà oberta fins al 27 de gener.

Entre els objectius del webinar està el conèixer quines espècies animals han sofert la infecció per SARS-CoV-2, així com aprendre quina és la simptomatologia de les diferents espècies, la seva evolució clínica i diagnòstic. També es tractarà, entre altres, quina és la problemàtica de les granges de visons i es presentarà la informació disponible quant als models animals que s’han desenvolupat per a estudiar el SARS-CoV-2.

Aquest seminari és part del programa de formació continuada en 2021, i poden apuntar-se per rigorós ordre d’inscripció fins a 225 col·legiats subvencionats pel Col·legi i gaudir de manera gratuïta d’aquesta eina, el preu de mercat de la qual és de 25 €/seminari

Pots descarregar-te el dossier AQUÍ i inscriure’t AQUÍ.