COVB

Actualitat/ Notícies

La Fundació Galatea ofereix telesuport psicològic als professionals de la salut i l’àmbit social en situació de patiment emocional per la crisi sanitària de la COVID-19

08/04/2020

La Fundació Galatea, amb la seva extensa experiència en l’atenció a la salut mental dels professionals de la salut, ofereix actualment un servei de suport psicològic a través de videoconferència per ajudar en la situació causada per la COVID-19. La iniciativa compta també amb el suport de la Fundació “la Caixa”.

Aquesta atenció, gratuïta per als professionals de la salut i l’àmbit social, s’ofereix de dilluns a diumenge de 9h a 22h, i s’hi pot contactar a través dels telèfons 900 670 777 o 93 567 88 56. Aquesta via de suport, que compta amb més de 50 psicòlegs i psicoterapeutes, està també a disposició dels professionals de la Veterinària.

En un primer moment, des de la Unitat d’Acollida es rep la consulta del professional en situació de patiment emocional i, tot seguit, se’l deriva als diferents experts de la Fundació Galatea que, en el termini més breu possible, hi connectaran a través de la seva plataforma d’atenció on line. Si no fos possible, ho farien per telèfon.

Més informació AQUÍ.