COVB

Actualitat/ Notícies

La Facultat de Veterinària de la UAB imparteix, a partir del març, nous mòduls del seu Màster en Clínica de Petits Animals

13/02/2020

La Facultat de Veterinària de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) ofereix, a partir del proper mes de març, nous mòduls del Màster en Clínica de Petits Animals, en modalitat presencial i on-line.

Es tracta, concretament, dels mòduls corresponents a Medicina Intensiva, Dermatologia, Neurologia, Oftalmologia i Reproducció. Aquest Màster compta amb un programa molt específic ─que també inclou Medicina i Cirurgia d’Animals Exòtics, Diagnosi de la Imatge i Medicina Interna de Petits Animals─ i l’imparteixen una vintena de professors de veterinària, que aporten els coneixements necessaris i més actuals, molt útils per al bon exercici de la professió en aquest àmbit.

Aquesta formació està avalada per la Facultat de Veterinària de la UAB, l’Escola de Postgrau de la UAB i l’Hospital Clínic Veterinari. La superació d’aquests estudis dona lloc a l’obtenció del títol de Màster de Postgrau en Clínica de Petits Animals de la Universitat Autònoma de Barcelona, amb un valor de 60 crèdits ECTS.

El dia 19 de febrer, a les 9:30h, es durà a terme una sessió informativa on-line sobre aquesta formació. Es pot consultar més informació AQUÍ.