COVB

Actualitat/ Notícies

Ja pots sol·licitar els Ajuts de Formació i Innovació i les Beques Ramon Turró del COVB, que aquest any pugen al global de 20.000 euros

14/09/2020

31 de Juliol de 2020 – 

Amb la ferma voluntat de millorar els serveis a tots els col·legiats i col·legiades, enguany el COVB amplia els Ajuts i Beques Ramon Turró: aquesta nova edició posa a disposició dels seus col·legiats fins a la quantitat global de 20.000 euros. Diners destinats als col·legiats per a què, entre altres, puguin finançar estades a l’estranger, assistència a congressos, adquisició de material…

A més d’ampliar el pressupost, el Col·legi aposta per la innovació tecnològica amb la incorporació de nous ajuts. A banda dels dedicats a Formació, aquest any pots optar als Ajuts d’Innovació. També en aquesta línia d’ampliar serveis i donar major facilitat, el COVB ha modificat les bases de les sol·licituds per arribar a més col·legiats.

Des d’avui ja pots presentar la sol·licitud pels ajuts i beques, tens temps fins al 31 d’octubre de 2020. (A sota trobes més informació i els formularis.)

Ajuts de Formació

Tots els col·legiats –amb un any d’antiguitat al COVB com a mínim– podran optar, mitjançant la sol·licitud, a les ajudes destinades a les despeses d’inscripció en cursos i congressos de veterinària realitzats a l’Estat durant l’any 2019.

L’import de cada ajut no podrà superar el 50% del cost de la inscripció i serà proporcional al nombre de sol·licituds presentades fins a esgotar l’import total dels ajuts (9.000 €). Només es podrà presentar una única sol·licitud d’ajut per persona.

Ajuts d’Innovació

Aquests nous ajuts destinats a la Innovació dels col·legiats es poden sol·licitar per conceptes diversos com les despeses de digitalització (p.ex.: adaptació al programa de signatura electrònica de l’AIAC), per la compra de tauletes tàctils destinades a la signatura electrònica o inversions que justifiquin la reducció de l’ús de paper.

Els destinataris són els col·legiats al COVB amb una antiguitat d’almenys un any i l’import de cada ajuda no superarà el 50 % del cost de la compra/despesa, realitzades entre l’1 de gener fins al 31 d’octubre de 2020. Així mateix serà proporcional al nombre de sol·licituds presentades fins a esgotar l’import total de 2.000 €. Només s’admetrà una sol·licitud per col·legiat al COVB.

Beques Ramon Turró

Aquesta convocatòria anual dirigida als col·legiats amb una antiguitat mínima d’un any al COVB, ofereix tres beques dotades amb un màxim de 3.000 euros cadascuna.

L’objectiu de les Beques és facilitar l’ampliació de la formació teòrica i pràctica en entitats de reconegut prestigi a l’exterior. Així, el COVB incentiva i facilita la millora del coneixement d’altres llengües i l’establiment de relacions i l’intercanvi de coneixements entre professionals de diferents indrets.

A les Beques es contemplen els sectors de la clínica de petits animals i animals exòtics, dels grans animals, d’èquids, de la higiene alimentària i de la investigació veterinària.

Més informació

Mail: depformacio@covb.cat

Telèfon: 932112466

Documents annexes amb bases i formularis:

Formulari Beques_

Formulari Ajuts Formació_

Formulari Ajuts Innovació_

Bases Beques Ramon Turró 2020

Convocatòria Beques Ramon Turro 2020

Convocatoria Ajuts

Convocatòria Ajuts Innovacio