COVB

Actualitat/ Notícies

Inscriu-te al Programa Consolida’t, de suport a professionals autònoms i microempreses

04/12/2020

El Programa Consolida’t, implementat per StartUB! – Universitat de Barcelona –programa impulsat pel Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya per reforçar el negoci d’autònoms i microempreses– tancarà les inscripcions el 20 de desembre vinent.

El programa es porta a terme a una dotzena d’entitats arreu del territori i s’adreça a autònoms i microempreses que volen enfortir el seu negoci o a persones que han cessat la seva activitat com a persona treballadora autònoma i volen dur a terme un nou projecte empresarial. Cal especificar que l’edició d’enguany també podran participar alumnes que ja hagin realitzat el curs en edicions anteriors.

Consta d’un itinerari formatiu i d’assessorament personalitzat gratuït durant tot un any, a càrrec de docents i mentors experts. El programa el formen sessions col·lectives, reunions individuals i accions i píndoles formatives. I s’abordaran temes com activitat econòmica, gestió del temps, màrqueting digital, atenció al client, pressupost o networking, entre altres.

Consolida’t s’emmarca dins del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, pel que està subvencionat i no té cap cost per a la persona participant. Segons els resultats de l’avaluació d’impacte del Programa, valorat en 1.600 €, s’ha demostrat que la participació millora la continuïtat dels negocis dels autònoms.

Per a obtenir més informació, AQUÍ, i per inscriure’t pots fer-ho des d’AQUÍ.