COVB

Actualitat/ Notícies

Inscriu-te a l’acte d’entrega dels Premis VETS 2022

30/12/2022

El passat 12 de desembre del 2022 es va tancar la presentació de candidatures dels Premis VETS 2022. Un cop tancat aquest termini, ja podeu reservar la vostra plaça per a assistir a l’acte d’entrega dels Premis VETS 2022 i al còctel posterior que de nou se celebrarà a l’Auditori AXA de l’Avinguda Diagonal, 547, de Barcelona el 15 de febrer de 2023 a les 19:00h.

Inscriviu-vos mitjançant aquest formulari.

Aquestes són les diferentes categories dels Premis VETS 2022:

Premi VETS a la Ramaderia: Aquest premi vol reconèixer la tasca d’un professional o d’una granja en l’àmbit de la ramaderia.

Es vol premiar aquella iniciativa que té com a objectiu la millora de les instal·lacions i la qualitat de la producció, i que promou la innovació, la sostenibilitat i /o el benestar animal.

Premi VETS a la Clínica Veterinària: Aquest premi vol reconèixer la tasca d’un professional o d’una clínica veterinària en l’àmbit de l’atenció als animals de companyia.

Es vol premiar aquella iniciativa que ofereix una millor assistència clínica als animals, que promou la prevenció i la tinença responsable.

Premi VETS a la Seguretat Alimentària: La vigilància i el control sanitari d’establiments, aliments i productes alimentaris són fonamentals per la protecció de la salut de la ciutadania.

Aquest premi vol reconèixer la tasca d’un professional o empresa que es dediquen a la fabricació, envasat, emmagatzematge, transport, distribució, importació i venda d’aliments i begudes destinats al consum humà per millorar la qualitat dels processos a fi de protegir la salut dels consumidors.

Premi VETS a la Protecció Animal: Aquest premi vol reconèixer iniciatives individuals o col·lectives a favor del respecte i la dignitat dels animals i que lluiten contra qualsevol mena de maltractament d’animals de companyia o animals salvatges.
Es vol premiar activitats, accions o campanyes per promoure els drets dels animals i la tinença responsable.

Premi VETS a la Trajectòria Professional: Aquest premi vol reconèixer la trajectòria professional d’un/a col·legiat/ da del COVB que, amb la seva tasca en qualsevol àmbit de la veterinària ha contribuït a fer avançar i créixer la nostra professió així com a donar-li més visibilitat social.

Premi VETS a la Iniciativa Pública: Aquest premi vol reconèixer la tasca que les administracions públiques duen en terme a favor dels animals, el manteniment dels ecosistemes i el medi ambient. Pot optar a aquest premi qualsevol administració que en el darrer any ha posat en marxa una iniciativa legislativa o acció envers la ciutadania per vetllar pel benestar i la protecció animal.

Premi VETS a la Recerca: Aquest premi vol reconèixer la importància de la investigació pel desenvolupament de la veterinària.

Poden optar a aquest premi els investigadors o equips investigadors que en el darrer any han publicat els resultats d’un estudi que permetrà un major coneixement en l’àmbit veterinari o de la salut, una millora en la pràctica clínica assistencial o una millora en innovació, tecnologia o sostenibilitat.

Premi VETS One Health: El concepte One Health s’emmarca dins una estratègia mundial de salut pública per promoure la col·laboració interdisciplinària en la salut de les persones i els animals i la cura del medi ambient, entenent que totes tres estan profundament lligades.

Aquest premi vol reconèixer qualsevol iniciativa que sota el concepte One Health, Una salut, permeti avançar en la protecció de la salut pública.

Premi VETS Ajuda i Assistència: Són moltes les ocasions en què les persones i animals treballen plegats per tenir cura d’altres persones, mitjançant teràpies d’ajuda o assistint a les persones perquè puguin desenvolupar la seva vida amb normalitat.

Aquest premi vol reconèixer les iniciatives individuals o col·lectives en què els animals es converteixen en un element fonamental per a millorar el benestar o la qualitat de vida de les persones.

També s’entregaran el Premi VETS al Talent Universitari a proposta del Deganat de la Facultat i en funció del millor expedient acadèmic del curs 2021-2022 i el Premi Honorífic del Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona a proposta del Jurat dels Premis Vets 2022.

 

Patrocinadors: