COVB

Actualitat/ Notícies

Inscripcions obertes per al curs d’autoaprenentatge Diagnòstic i tractament de patologies neurològiques en el gos i el gat

20/01/2021

El Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB), en col·laboració amb Grupo Asís,  proposa el curs d’autoaprenentatge Diagnòstic i tractament de patologies neurològiques en el gos i el gat. El curs té una durada de 12 hores i es podrà completar fins al 31 de desembre de 2021.

Les patologies neurològiques poden ser difícils d’abordar pel veterinari clínic. Amb les bases adequades és possible realitzar una correcta avaluació clínica i establir un protocol diagnòstic i terapèutica per gestionar convenientment aquesta mena de casos a la clínica. Aquest curs té com a objectiu facilitar l’actualització de coneixements dels veterinaris clínics sobre el diagnòstic de pacients neurològics i aprofundir en les característiques dels trastorns neurològics més freqüents en gossos i gats, especialment en tot allò que fa referència a la tria de mètodes diagnòstics, al diagnòstic diferencial i al tractament terapèutic.

El curs l’impartirà Maria Ortega, llicenciada en Veterinària per la Facultat de Saragossa l’any 2005. Després de treballar un any al Regne Unit i completar la residència en neurologia i neurocirurgia veterinària a la Facultat de Veterinària de la Universitat de Glasgow (2009-2012) va obtenir el títol d’especialista Diplomada en Neurologia Veterinària pel Col·legi Europeo de Neurologia Veterinària (Dip ECVN). Ha publicat en revistes científiques de difusió internacional i ha impartit nombroses xerrades per tot l’Estat. És membre del grup de treball de neurologia i neurocirurgia de AVEPA (Acred. AVEPA Neurología). Actualment treballa al Centro Clínico Veterinario Indautxu (Bilbao).

 

Informació, inscripcions i beques

La durada del curs és de 12 hores i es podrà completar fins al 31 de desembre de 2021. L’alumne pot connectar-se quan vulgui i treballar al seu ritme. Els continguts estan allotjats al campus virtual de Grupo Asís, on també es poden completar les activitats proposades. A més, els alumnes comptaran amb l’ajuda d’un tutor especialitzat que els guiarà i resoldrà dubtes sobre el funcionament del campus.

El preu és de 69 euros, tot i que el COVB finançarà l’import de la matrícula dels primers 225 col·legiats que s’apuntin. Per acollir-se a aquesta opció, els interessats han d’enviar un correu electrònic a l’adreça depformacio@covb.cat i sol·licitar la beca. Un cop rebuda la confirmació per part de Col·legi, podran inscriure a través del següent enllaç, marcant la casella “Formalitzar inscripció amb beca”.

Programa i inscripcions