COVB

Actualitat/ Notícies

Inici del servei de venda de material exclusiu veterinari

24/04/2020

El COVB inicia en els propers dies el procés de venda de material d’us exclusiu veterinari, sense atendre al públic presencialment, atès que no es troba entre els establiments autoritzats per fer-ho, pel Reial Decret 463/2020, de de 14 de març pel que es declara l’estat d’alarma per la gestió de la situació de crisis sanitària ocasionada pel COVID-19.

En  aquesta primera fase començarem a enviar les comandes de material que ens heu fet arribar ,les quals seran enviades exclusivament a través del servei de missatgeria.

Per fer-ho, el COVB ha revisat les mesures de seguretat i de prevenció dels riscos laborals en el seu centre de treball per evitar contagis pel coronavirus causant de la COVID-19 que es puguin produir en dit centre de treball.

Seguint les guies de bones pràctiques als centres de treball del Ministeri de Sanitat i les Recomanacions del Consell de Relacions Laborals de la Generalitat, continuarem amb el teletreball per reduir la possibilitat de contagi, mentre duri la present situació de crisi sanitària per la pandèmia del coronavirus COVID-19.