COVB

Actualitat/ Notícies

Informació general sobre la vacuna d’Astrazeneca per les persones menors de 60 anys

05/05/2021

Benvolguts col·legiats i col·legiades,

Us adjuntem la informació general sobre la vacuna d’Astrazeneca per les persones menors de 60 anys que hem rebut avui del Ministerio de Sanidad del Gobierno de España a través del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Benvolgudes,

Benvolguts,

Us fem arribar diverses informacions rellevants en quant a la campanya de vacunació donades les darreres actualitzacions:

  1. Per a les persones que van rebre la primera dosi de A-Z i són menors de 60 anys, la Comisión de Salud Pública del Ministerio va decidir divendres ajornar la segona dosi d’Oxford-AstraZeneca  en persones menors de 60 anys fins les 16 setmanes mentre s’esperen noves dades.

Aquí teniu la nota informativa:

https://www.mscbs.gob.es/profesionales/saludPublica/prevPromocion/vacunaciones/covid19/docs/Nota_AZ_Informacion_personas_menores_60anos_vacunadas_una_dosis.pdf

  1. Per als professionals dels grups 3B i 3C que no han rebut cap dosi, la Estrategia de Vacunación del Ministerio (actualització 6) va deixar en suspens fins avançar en el grup de més de 60 anys. Entenem que a partir de la setmana vinent es podran reprogramar, doncs estem rebent un nombre de vacunes important aquesta setmana.
  2. Per als persones que treballen en els àmbits d’acció de grup 1, 2 continuen actius (hospitals d’aguts, sociosanitaris, residències i primària principalment).

 

Tota la informació relativa als grups prioritzats a la darrera actualització del Ministeri (6), la podeu consultar al següent enllaç:

https://www.mscbs.gob.es/profesionales/saludPublica/prevPromocion/vacunaciones/covid19/docs/COVID-19_Actualizacion6_EstrategiaVacunacion.pdf