COVB

Actualitat/ Notícies

En marxa la segona edició del Curs Formatiu sobre l’Ús Prudent d’Antibiòtics

27/05/2021

Després del gran èxit d’assistència de la primera edició,  el proper mes de juny tindrà lloc la segona edició del Curs de Formació sobre l’Ús Prudent d’Antibiòtics, que ha preparat i organitzat el Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya amb el suport dels quatre Col·legis Oficials Veterinaris.

En aquesta nova edició s’ha valorat d’incloure nous continguts per donar continuïtat a la formació. Destaquem, d’una banda, la participació del Ministeri d’Agricultura, Pesca i Alimentació, (MAPA) i, d’altra banda, la ponència sobre l’ús prudent d’antibiòtics en animals de companyia.

La inauguració d’aquesta edició va a càrrec de la Doctora en Veterinària i catedràtica en Sanitat Animal per la Universitat Autònoma de Barcelona, M. Dels Àngels Calvo i els  ponents seran:

  • 2 de juny. Inés Moreno. Veterinària. Cap d’àrea d’higiene ramadera de MAPA. “Les funcions del veterinari d’explotació en la gestió sanitària i de la producció”.
  • 9 de juny. Carles Cristòfol. Farmacèutic. Director del servei d’anàlisi de fàrmacs de l’UAB. “Conceptes farmacològics per a l’optimització de l’ús dels fàrmacs antibacterians”.
  • 16 de juny. Jordi Baliellas. Veterinari  GSP, Grup Sanejament Porcí de Lleida. “La bioseguretat en les granges pel control de les malalties”.
  • 30 de juny. Salva Cervantes. Veterinari, propietari Clínica Felina Barcelona. “L’informe microbiològic (del cultiu a l’antibiograma) en animals de companyia”.

Per tenir més informació sobre la 2a edició del Curs aquí pots veure el dossier que hem preparat amb més informació sobre els ponents i les xerrades

El curs se celebrarà via zoom, els dimecres de cada setmana del mes de juny (excepció del dimecres 23), de les 17 a les  18:30h i serà gratuït pels col·legiats i col·legiades. Per fer la inscripció podeu contactar amb: formacio@covb.cat o depformacio@covb.cat