COVB

Actualitat/ Notícies

El proper 3 de març, seminari web sobre ‘Certificació Halal’

25/02/2020

El dimarts, 3 de març, a les 14:30h i amb una durada aproximada de 90 minuts, el Consejo de Colegios Veterinarios de España i el Grupo Asís duran a terme el seminari web Certificació Halal.

La formació té com a principal objectiu establir, des d’un punt de vista pràctic, aquells elements bàsics que s’integren en un sistema de certificació Halal, així com la seva gestió i certificació per part de l’entitat de control.

L’impartirà Álvaro Mateos Amann, llicenciat per la Facultat de Veterinària de la Universitat Complutense de Madrid (UCM), fundador de la consultoria A. Mateos Amann & Associados Consulting Veterinario, membre de la Junta Directiva de la Asociación de Veterinarios Especialistas en Seguridad Alimentaria (AVESA) i de la Federation of Veterinarians of Europe (FVE), essent representant d’Espanya en la divisió Union of European Veterinary d’Higiene (UEVH). Expert avaluador de centres d’educació veterinària a nivell europeu (EAEVE / AEEEV) i actual president de Colegio Oficial de Veterinarios de Bizkaia, ha estat ponent en nombrosos congressos i jornades relacionades amb la seguretat alimentària.

Més informació i inscripcions

Els participants que segueixin en directe aquest seminari obtindran un diploma d’assistència i, a més, tots els inscrits disposaran d’un enllaç on posteriorment podran veure l’enregistrament en diferit.

El cost d’inscripció és de 25 euros, però el Consejo de Colegios Veterinarios de España subvenciona íntegrament la formació als col·legiats. Aquells que vulguin apuntar-s’hi, hauran de fer-ho a través del web del Grupo Asís fins a completar l’aforament disponible:

Informació i inscripció al seminari web sobre Certificació Halal