COVB

Actualitat/ Notícies

El proper 10 de juny, seminari web ‘Benestar animal en nuclis zoològics’

28/05/2020

El proper dia 10 de juny, a les 14:30h i amb una durada de 90 minuts, el Consejo de Colegios Veterinarios de España i el Grupo Asís proposen el webseminar ‘Benestar animal en els nuclis zoològics’.

La formació té com a objectius ajudar a entendre per què és important el benestar dels animals en els nuclis zoològics, familiaritzar-se amb les principals eines de què es disposa per avaluar el benestar dels animals, tractar els aspectes que cal revisar per avaluar el benestar de els animals relacionats amb la conducta d’alimentació, allotjament, sanitat i comportament, conèixer els problemes de benestar més comuns en gossos i gats de nuclis zoològics i revisar les principals mesures per garantir que el benestar dels animals sigui l’apropiat.

L’impartirà Marta Amat, llicenciada i doctora en Veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i diplomada per l’European College of Animal Welfare and Behavioural Medicine (ECAWBM). Veterinària de el Servei d’Etologia de l’Hospital Clínic de la UAB des de 2001, responsable de el Servei d’Etologia des de gener de 2009 i del Companion Animal Welfare Education Centre (CAWEC) des de 2016.

Més informació i inscripcions

Els participants que segueixin en directe aquest seminari obtindran un diploma d’assistència i, a més, tots els inscrits disposaran d’un enllaç on posteriorment podran veure l’enregistrament en diferit.

Aquesta formació és gratuïta per a col·legiats i, aquells que vulguin apuntar-se, hauran de fer-ho a través del web de el Grupo Asís:

Informació i inscripció al seminari web sobre benestar en nuclis zoològics