COVB

Actualitat/ Notícies

El COVB proposa el seminari web ‘Els ulls, una eina diagnòstica de gran valor en les malalties sistèmiques’

07/04/2020

El proper 28 d’abril, a partir de les 14:30h i amb una durada de 90 minuts, 60 minuts de ponència i 30 minuts per a preguntes dels participants, el Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB) i Grupo Asís proposen el webseminar Els ulls, una eina diagnòstica de gran valor en les malalties sistèmiques.

Entre els objectius d’aquesta formació, destaquen els de conèixer les manifestacions oculars que poden presentar gran nombre de malalties sistèmiques, interpretar adequadament aquestes manifestacions oculars per al diagnòstic de la malaltia sistèmica que les genera, proporcionar les directrius per fer de l’exploració oftalmològica una aliada i, finalment, intercanviar dubtes sobre el tema amb el ponent.

L’impartirà Marta Leiva, Doctora en Veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona, ​​des de 2002 forma part de el Servei d’Oftalmologia de l’Hospital Clínic Veterinari de la UAB i, des de 2005, és professora associada de el Departament de Medicina i Cirurgia Animal de la Facultat de Veterinària de la UAB. Integrant activa de diferents comitès de l’ECVO, així com Fundadora i actual Presidenta dels Grups de Treball i d’Especialitats d’Oftalmologia d’AVEPA, codirigeix ​​l’únic programa de residència ECVO a Espanya a la FHCV de la UAB. És autora de més de 40 articles en revistes internacionals indexades, així com de múltiples articles en revistes nacionals. La seva tasca i investigació està centrada en l’oftalmologia, especialment en la patologia i cirurgia de la còrnia, les uveïtis, les lesions oculars produïdes per malalties infeccioses i, més recentment, el tractament d’alteracions del pol posterior.

Més informació i inscripcions

Els participants que segueixin en directe aquest seminari obtindran un diploma d’Assistència i, a més, tots els Inscrits disposaran d’un enllaç on posteriorment podran veure l’enregistrament en diferit.

El cost d’inscripció és de 25 euros, però el COVB finança totalment la formació als primers 225 col·legiats que s’apuntin. Aquells que s’hi vulguin inscriure, ho han de fer a través de l’enllaç al seminari web de Grupo Asís fins a completar l’aforament disponible.

Informació i inscripció al seminari web sobre manifestacions oculars