COVB

Actualitat/ Notícies

El COVB proposa, el proper 4 de juny, un seminari web per aprendre a controlar la reputació online de les clíniques

20/05/2020

El proper 4 de juny, a partir de les 14:30h i amb una durada de 90 minuts, 60 minuts de ponència i 30 minuts per preguntes dels participants, el Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB) y Grupo Asís han programat el webseminar ‘Com controlar la reputació online de la teva clínica’.

Entre els objectius, figuren aprendre a construir una bona reputació online, conèixer les eines gratuïtes o de pagament i aprendre a crear protocols d’actuació davant d’una crisi.

Anirà a càrrec de Miquel Àngel Valera, veterinari clínic amb una experiència de més de 25 anys elaborant plans de salut. Impulsor del projecte ‘Plans4Vets’ per assessorar en el disseny de plans de salut a la mida de cada clínica, així com en les tècniques bàsiques de venda, màrqueting i desenvolupament dels mateixos. Ha publicat dos llibres, treballa com a consultor i coach certificat i imparteix cursos i tallers a Espanya i Llatinoamèrica sobre plans de salut i vendes.

Més informació i inscripcions

Els participants que segueixin en directe aquest seminari obtindran un diploma d’assistència i, a més, tots els inscrits disposaran d’un enllaç on posteriorment podran veure l’enregistrament en diferit.

El cost d’inscripció és de 25 euros, però el COVB finança totalment la formació als primers 225 col·legiats que s’apuntin. Aquells que desitgin inscriure’s, ho han de fer a través de l’enllaç a el seminari web de Grupo Asís fins a completar l’aforament disponible:

 

Informació i inscripció al seminari web sobre reputació online