COVB

Actualitat/ Notícies

El COVB proposa, el proper 25 de març, el seminari web ‘Ús racional d’antibiòtics en producció porcina’

23/03/2020

El proper 25 de març, a partir de les 14:30h i amb una durada de 90 minuts, 60 minuts de ponència i 30 minuts per a preguntes dels participants, el Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB) i Grup Asís proposen el webseminar ‘Ús racional d’antibiòtics en la producció porcina’.

El principal objectiu d’aquest curs és que l’audiència prengui consciència de la necessitat, l’oportunitat, les estratègies i els beneficis de l’ús racional d’antibiòtics en ramaderia, concretament en el sector porcí.

Anirà a càrrec de Guillermo Ramis Vidal, llicenciat i Doctor en Veterinària per la Universitat de Múrcia, diplomat per l’European College of Porcine Health and Management. Ha treballat a la indústria porcinocultora i actualment és Professor Titular del Departament de Producció Animal de la Universitat de Múrcia, impartint docència en el grau de Veterinària i en diversos màsters. És coautor de més de 140 publicacions internacionals i més de 80 publicacions en revistes de divulgació, així com de 30 capítols de llibres i llibres complets.

Més informació i inscripcions

Els participants que segueixin en directe aquest seminari obtindran un diploma d’assistència i, a més, tots els inscrits disposaran d’un enllaç on posteriorment podran veure l’enregistrament en diferit.

El cost d’inscripció és de 25 euros, però el COVB finança totalment la formació als primers 225 col·legiats que s’apuntin. Aquells que s’hi vulguin inscriure, ho han de fer a través de l’enllaç a el seminari web de Grup Asís fins a completar l’aforament disponible.

Informació i inscripció al seminari web sobre antibiòtics i sector porcí