COVB

Actualitat/ Notícies

El COVB proposa, el 31 de març, el seminari web ‘Impacte de la pandèmia de COVID-19: derivades en l’àmbit veterinari’

25/03/2020

El proper 31 de març, a partir de les 14:30h i amb una durada de 90 minuts, 60 minuts de ponència i 30 minuts per a preguntes dels participants, el Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB) i Grupo Asís proposen el webseminar Impacte de la pandèmia de COVID-19: derivades en l’àmbit veterinari.

Entre els objectius d’aquesta formació, es pretén repassar l’etiologia del brot per coronavirus, exposar l’epidemiologia d’aquest tipus de virus i incidir en les qüestions pràctiques de l’atenció de pacients a la consulta.

L’impartirà Joaquim Segalés, llicenciat en Veterinària per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i doctorat per la mateixa universitat. Des de 1993 ha treballat en malalties infeccioses de l’espècie porcina i, des de 2014, treballa també en coronavirus zoonòtics (MERS-CoV). Recentment ha iniciat una línia de recerca en SARS-CoV-2 amb l’objectiu de desenvolupar models animals. És coautor de més de 300 publicacions internacionals.

Més informació i inscripcions

Els participants que segueixin en directe aquest seminari obtindran un diploma d’assistència i, a més, tots els inscrits disposaran d’un enllaç on posteriorment podran veure l’enregistrament en diferit.

Aquest seminari és exclusiu i gratuït per a col·legiats del COVB. Els interessats a participar-hi han d’efectuar la inscripció a través del web del Grupo Asís, fins a completar l’aforament disponible de 500 participants, introduint el número de beca BARCELONA-DMYKZ5.

 

Informació i inscripció al seminari web sobre veterinària i COVID-19