COVB

Actualitat/ Notícies

El COVB estrena nova web

12/11/2020

Des del COVB us informem amb molta il·lusió del llançament de la nova web del Col·legi que des del dia d’avui ha de presentar a l’entitat en l’entorn d’internet. Estem convençuts que la nova pàgina facilitarà l’experiència dels seus usuaris i que serà de gran ajuda, tant pels seus continguts i claredat en l’accés a les diferents informacions com en la varietat de serveis que ofereix.

Aquesta transformació ha estat necessària com una posada al dia del seu funcionament intern per tal d’ajustar-s’hi a les darreres actualitzacions que demana l’àmbit online. Una modernització que, tenint en compte la millor navegació, també es reflecteix en una actualització de la seva estètica.

En termes generals, un canvi que de ben segur repercutirà en uns millors serveis  com, entre altres, els de la borsa de treball, els dels certificats i signatures, la tenda online, l’actualitat de notícies del sector, els comunicats i informacions exclusives…

I, sobretot, farà que es doni una millor comunicació entre els col·legiats i col·legiades i el Col·legi, mentre que de cara en fora podrem donar una millor imatge com entitat.
Us convidem a visitar-la, podeu accedir a la nova web des de l’URL habitual: www.covb.cat.

Per tal de poder entrar al nou entorn privat del web, us detallem a continuació el procés del primer login i la configuració inicial de la clau d’accés:

PRIMER LOGIN I CONFIGURACIÓ DE LA CLAU

1. Entrar a la web www.covb.cat

2. Clickar al menu superior, on posa “ACCÉS COL·LEGIATS”

3. Us portarà a una pàgina de login. Clickeu l’enllaç  “Heu perdut la contrasenya?”

4. Poseu el vostre NIF i clickeu al botói “Reinicialitrza la contrasenya”

5. En el compte que tingueu registrat en el COVB, rebreu un correu amb instruccions per canviar la clau.

6. Clicant al link del correu, anireu a una pàgina on podreu posar la clau que vulgueu.

7. Una vegada fet això, ja podreu entrar a l’àrea privada de la web amb el vostre NIF i la clau que hàgiu definit (seguint els passos 1 i 2).