COVB

Actualitat/ Notícies

El COVB dona suport a la formació del col·legiats amb beques per el curs de gestió de clíniques de la Universitat de Califòrnia Berkeley

04/02/2021

La prestigiosa Universitat de Califòrnia Berkeley ofereix a partir del 23 de Febrer un curs de Gestió de Clíniques Veterinàries de 12 setmanes que combina continguts on-line amb webinars en directe. Els creadors i docents encarregats del curs són dos professionals contrastats amb ample coneixement de la matèria, en Pere Mercader i en Miguel Ángel Díaz.

El COVB dona suport a tots el col·legiats interessants en fer aquest curs amb una beca del 15% de l’import. Aquesta beca els suposarà un estalvi als inscrits de part del COVB de 270 US$. Per accedir a aquesta beca haureu de fer servir el codi especial COLVETBCNBKE2 en el procés de inscripció.

La primera edició ha finalitzat recentment amb 62 alumnes de 8 països. La tassa de finalització del curs (amb obtenció del diploma oficial del Berkeley) ha estat del 84% dels alumnes i amb una valoració NPS (Net Promoter Score) de 94 sobre 100. El perfil dels alumnes ha estat el de veterinaris i veterinàries propietàries del seus centres veterinaris i també alguns veterinaris empleats i personal de suport dedicat a la gestió o interessats en la mateixa.

Aquí hi trobaràs més informació:

Els interessats podran ampliar informació i contactar amb la organització en el següent enllaç.