COVB

Actualitat/ Notícies

El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya convoca el setè concurs de fotografia ‘La Meva Mascota’

30/04/2020

El Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya, amb la participació dels Col·legis Oficials de Veterinaris de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, organitza la 7a edició del Concurs de Fotografia ‘La Meva Mascota’.

El tema únic del concurs de fotografia són els animals de companyia i està obert a tothom a partir de 16 anys. Les imatges rebudes competiran en les dues categories existents: la Foto més Original i la Foto més Bonica. Cada participant només podrà presentar una fotografia, que optarà a qualsevol de les dues categories.

A més, aquest any s’incrementa el valor econòmic dels premis: el primer premi està remunerat en 1.000 euros en les dues categories i l’accèssit, si n’hi ha, està valorat en 500 euros.

Com participar?

Les fotografies s’han d’enviar en format digital a través d’aquest  FORMULARI web. Cal presentar-les en format JPEG i a una resolució mínima de 5 megapíxels, equivalent a 1920 x 2824 píxels. I poden ser en color o en blanc i negre. El termini de presentació de les imatges és de l’1 de maig al 30 de juny de 2020.

Les bases del concurs es poden descarregar AQUÍ.