COVB

Actualitat/ Notícies

El Consejo General de Colegios de Veterinarios proposa el curs gratuït en línia ‘Cas pràctic de boví’

13/07/2020

El Consejo General de Colegios de Veterinarios de España ha iniciat recentment una nova línia formativa, oferint als col·legiats la possibilitat de cursar gratuïtament casos clínics interactius en la seva plataforma on-line de formació.

El primer cas proposat va ser una situació en una explotació de petits remugants i ara es proposa un nou cas clínic, aquesta vegada en una explotació de boví, perquè els veterinaris del sector puguin formar-se amb aquesta nova modalitat de curs a distància. El curs ‘Cas pràctic de boví’ l’imparteix Ángel García Muñoz, catedràtic en Sanitat Animal per la Universitat CEU Cardenal Herrera.

En aquest cas clínic interactiu, es presenta un problema pràctic, perquè els veterinaris, mitjançant l’estudi de la història de el cas i de l’exploració clínica realitzada als animals, puguin determinar el llistat de problemes de l’explotació.

En base a aquesta informació, s’aniran plantejant preguntes sobre possibles tècniques de diagnòstic, diagnòstics diferencials o tractaments, entre d’altres, que permetran als professionals trobar la millor solució per al problema proposat.

Més informació i inscripcions

No hi ha límit de participants i la inscripció és totalment gratuïta per als col·legiats. Es pot trobar la informació corresponent i formalitzar les inscripcions AQUÍ.