COVB

Actualitat/ Notícies

El Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona impulsa la reducció del paper per a preservar el Medi Ambient

24/11/2023

La Junta de Govern del Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona té com a objectiu reduir significativament l’ús de paper en les seves activitats diàries. Conscients de la importància d’adoptar pràctiques sostenibles amb l’objectiu principal de minimitzar la petjada de carboni associada al consum de paper.

L’adopció de tecnologies avançades de gestió electrònica de documents i la implementació de signatures electròniques seran pilars fonamentals en aquesta transició. Aquestes mesures no només agilitzaran els processos administratius, sinó que també contribuiran de manera significativa a la conservació dels recursos forestals i a la reducció de les emissions de carboni associades amb la producció i eliminació de paper.

En Joan Mesià, president de la Junta de Govern, destaca la importància d’aquesta mesura: “Com a institució dedicada al benestar animal i la salut pública, creiem que és responsabilitat nostra liderar iniciatives que fomentin la sostenibilitat ambiental. La reducció del paper no només optimitza la nostra eficiència interna, sinó que també demostra el nostre compromís amb la preservació del medi ambient”.

A més dels beneficis ambientals, la digitalització de documents permetrà al Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona estalviar en costos associats amb l’adquisició i manteniment de paper, contribuint així a una gestió més eficient dels recursos econòmics.