COVB

Actualitat/ Notícies

El 2 d’abril, seminari web sobre ‘Atordiment en porcí’

27/03/2020

El proper dia 2 d’abril, a les 14:30h i amb una durada aproximada de 90 minuts, el Consejo de Colegios Veterinarios de España i Grupo Asís duran a terme el webseminar Atordiment en porcí. Efectes sobre el producte final.

La formació té com a objectius exposar els principals problemes de qualitat de producte en escorxador, familiaritzar-se amb els sistemes d’atordiment més utilitzats en els escorxadors de porcí i els seus paràmetres clau, identificar els principals factors de risc dels defectes de qualitat de carn i canal, proposar solucions per millorar la qualitat del producte final a través d’un atordiment correcte i, finalment, discutir en directe amb el ponent i altres col·legues els avantatges i inconvenients dels sistemes d’atordiment més utilitzats.

L’impartirà Antonio Velarde, llicenciat en Veterinària i Doctor per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Màster en Producció Animal i en Ciència i Benestar de l’Animal de Laboratori. És veterinari especialista en benestar animal, ètica i legislació per l’European College of Animal Welfare and Behavioural Medicine, punt de contacte científic de l’Agència Espanyola de Consum, Salut i Nutrició (AECOSAN), suport científic en matèria de benestar animal de el Ministeri d’Agricultura i Pesca (MAPA), i membre del Comitè Científic de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària (ACSA). També és membre del Panell de Salut i Benestar Animal de l’Autoritat Europea de Seguretat Alimentària (EFSA). Ha participat en prop de 50 projectes de R+D+I, és autor de 78 articles científics en revistes d’impacte internacional i coeditor de tres llibres.

Més informació i inscripcions

Els participants que segueixin en directe aquest seminari obtindran un diploma d’assistència i, a més, tots els inscrits disposaran d’un enllaç on posteriorment podran veure l’enregistrament en diferit.

El cost d’inscripció és de 25 euros, però el Consell de Col·legis Veterinaris d’Espanya subvenciona íntegrament la formació als col·legiats. Hi ha mil places disponibles i, aquells que vulguin apuntar-se, hauran de fer-ho a través del web de el Grupo Asís fins a completar l’aforament disponible:

 

Informació i inscripció al seminari web sobre Atordiment en Porcí