COVB

Actualitat/ Notícies

El 15 d’abril, seminari web sobre ‘Aspectes veterinaris de l’epidèmia per SARS-CoV-2’

08/04/2020

El proper 15 d’abril, a les 16h i amb una durada aproximada de 90 minuts, el Consejo de Colegios Veterinarios de España i el Grupo Asís duran a terme el webseminar Aspectes veterinaris de l’epidèmia per SARS-CoV-2.

La formació té com a objectius repassar l’etiologia del brot per coronavirus, exposar l’epidemiologia d’aquest tipus de virus i incidir en les qüestions pràctiques de l’atenció de pacients a la consulta.

Anirà a càrrec de Víctor Briones, llicenciat en Veterinària i Doctor per la Universidad Complutense de Madrid (UCM). Ha exercit tota la seva trajectòria professional vinculat a la investigació, divulgació i docència universitària en el camp de la Sanitat Animal. Catedràtic d’universitat de l’esmentat departament des de 2017, ha estat docent de Malalties Infeccioses i de Medicina Preventiva Veterinària, a més d’haver participat en diversos cursos de doctorat i màsters. En la seva trajectòria professional ha publicat més de 100 articles científics i capítols de llibre, ha participat en congressos, symposia i reunions científiques, comptant amb més de 100 comunicacions i ponències a congressos nacionals i internacionals. També ha pres part en nombroses conferències i cursos de postgrau i actualització dirigits a veterinaris i altres professions, i en diversos Comitès Científics espanyols i europeus. Ha dirigit 10 tesis doctorals i participat com a investigador o coordinador en més de 80 projectes de recerca.

Més informació i inscripcions

Els participants que segueixin en directe aquest seminari obtindran un diploma d’assistència i, a més, tots els inscrits disposaran d’un enllaç on posteriorment podran veure l’enregistrament en diferit.

Aquesta formació és gratuïta per a col·legiats i, aquells que vulguin apuntar-se, hauran de fer-ho a través del web del Grup Assís:

Informació i inscripció al seminari web sobre veterinària i COVID-19