COVB

Actualitat/ Notícies

Curs online: “Caso práctico de oncología felina”

10/11/2020

El Consejo General de Colegios de Veterinarios de España inicia una nova línia formativa oferint als col·legiats i col·legiades la possibilitat de cursar gratuïtament casos clínics interactius en la seva plataforma online de formació.

Serà a partir del dia 9 de novembre vinent de 2020 i fins al 9 de gener de 2021 de la mà dels ponents Juan Francisco Borrego Massó i Miguel García de la Virgen. Dos mesos durant els quals estarà actiu un nou cas clínic d”oncologia felina” perquè els veterinaris del sector puguin formar-se a distància.

El curs oferirà casos pràctics de diferents espècies per a que els veterinaris, a través de l’estudi de la història d’aquest, l’anamnesi i de l’exploració clínica realitzada als animals, puguin determinar el llistat de problemes de l’animal o de l’explotació.

Sobre la base d’aquesta informació, s’aniran plantejant preguntes sobre possibles tècniques de diagnòstic, diagnòstics diferencials, tractaments… que permetran als professionals trobar la millor solució per al problema proposat.

 


Per inscriure’s i veure més informació 
AQUÍ.