COVB

Actualitat/ Notícies

Curs online: “Caso práctico de avicultura”

11/12/2020

Del 16 de desembre de 2020 al 6 de març de 2021 el Consejo General de Colegios Veterinarios de España (OCV) t’ofereix de manera gratuïta un cas pràctic d’avicultura, un curs interactiu per a què com veterinari del sector puguis formar-te amb una nova modalitat de curs a distància.

De la mà de la ponent Sandra Sevilla Navarro, se’ns presentarà el cas d’una granja avícola en la qual les gallines presenten una certa simptomatologia respiratòria, encara que no gaire acusada; a més, els ous tenen mala qualitat de la pela (“ous arrugats”) i la caiguda de la posada és important (de fins a un 10-15%).

Aquest curs forma part dels casos de diferents espècies en els quals es presentarà un cas pràctic, per a què els veterinaris a través de l’estudi de la història d’aquest, l’anamnesi, i de l’exploració clínica realitzada als animals, puguin determinar el llistat de problemes de l’animal o de l’explotació.

Sobre la base d’aquesta informació, s’aniran plantejant preguntes sobre possibles tècniques de diagnòstic, diagnòstics diferencials, tractaments, etc., que permetran als professionals trobar la millor solució per al problema proposat.

Podeu accedir a la informació completa del webinar, AQUÍ, i matricular-vos, AQUÍ.