COVB

Actualitat/ Notícies

Conferència online: “Coneixements actuals sobre la presència de microplàstics i nanoplàstics a la cadena alimentària i els possibles efectes sobre la salut humana”

10/11/2020

El dijous 19 de novembre de 18.00 a 19.30 hores, l’Associació de Veterinaris i Higienistes de Catalunya (AVHIC) t’ofereix la possibilitat de gaudir de la conferència en línia que porta el títol de “Coneixements actuals sobre la presència de microplàstics i nanoplàstics a la cadena alimentària i els possibles efectes sobre la salut humana”.

La xerrada serà en llengua catalana i de la mà de l’especialista en toxicologia el Dr. Jesús Gómez Catalán. L’objectiu és reflexionar amb els participants sobre la incorporació a la xarxa tròfica de formes plàstiques (micropartícules i nanopartícules) que poden estar presents en els aliments destinats a l’alimentació humana.

L’increment dels residus de plàstics en el medi ambient, especialment en oceans i mars, a més de generar una preocupació mediambiental també ens fa reflexionar des de la vessant de la seguretat alimentària i els possibles efectes que poden tenir sobre la salut humana.

Aquesta conferència és gratuïta per als socis de l’AVHIC i per als col·legiats veterinaris a través d’inscripció prèvia a la web de l’associació. Com hi ha aforament limitat hi ha preferència d’inscripció per als socis d’AVHIC i els col·legiats veterinaris.

 

Pots veure el programa sencer i realitzar la inscripció de la conferència AQUÍ.