COVB

Actualitat/ Notícies

Concurs de l’Ajuntament de Barcelona pels serveis veterinaris de les granges escola

16/06/2023

L’Ajuntament de Barcelona publica el concurs per a la contractació de serveis de veterinaris per als animals de granja que l’Institut Municipal de Parcs i Jardins de Barcelona té a dues granges escola situades a la ciutat de Barcelona (Can Mestres i Can Cadena).

Es tracta d’un contracte de 2 anys, renovable 2 anys més, amb un pressupost anual aproximat de 11.000€. Contempla un mínim d’una visita cada dos mesos als espais per a la revisió del benestar dels animals, així com, el seguiment del calendari de vacunacions, desparasitació i altres cures regulars. També es contempla el servei d’urgència en cas de malaltia o lesió d’algun animal. Els costos de medicacions i tractaments es pagaran a banda de les visites.

Al següent enllaç podeu trobar tota la informació referent a la contractació: https://contractaciopublica.cat/ca/detall-publicacio/200077912. Les persones interessades tenen fins al dia 28/06/2023 a les 23:59:00 hores per a presentar la documentació requerida al portal de Contractació Electrònica de l’Ajuntament de Barcelona https://licitacions.bcn.cat/.