COVB

Actualitat/ Notícies

Calendari COVB: pren nota de les activitats d’aquesta tardor

20/09/2022

El COVB hem preparat una tardor farcida d’esdeveniments i activitats per compartir. Perquè el COVB som casa teva i som el teu punt de referència professional i també personal.

2 d’octubre: I Torneig de Pàdel del COVB. Tant siguis expert o principiant, el més important serà participar i compartir una jornada de lleure amb l’excusa de jugar a l’esport de moda.

4 d’octubre: Diada de Sant Francesc. Recuperem aquesta diada tan important pel COVB en un lloc molt especial i emblemàtic com és la Sagrada Família de Barcelona. Celebrarem la tradicional missa commemorativa, visitarem el temple, i entregarem les corresponents insígnies col·legials i diplomes emèrits.

15 i 16 d’octubre: Fira mascoting de Barcelona. El COVB dona suport i participa en aquesta fira que té per objectiu posar en contacte els propietaris de mascotes amb els professionals. Un espai idoni perquè el COVB doni a conèixer al públic en general la tasca institucional que fa.

12 de novembre: I Jornada de la Veterinària de Barcelona, una trobada científica i formativa per a compartir, actualitzar i debatre temes d’interès comú de la veterinària i l’exercici professional.

A través de l’enews setmanal del COVB anirem ampliant la informació de cada activitat i com participar-hi.