COVB

Actualitat/ Notícies

AVEPA ofereix una formació, el 21 de març, sobre patologia gastrointestinal i hepatobiliar en petits animals

10/02/2020

La Asociación de Veterinarios Españoles Especialistas en Pequeños Animales (AVEPA) oferirà, el 21 de març a la seu de el Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona (COVB), el curs ‘Patologia gastrointestinal i hepatobiliar. Totes les respostes als teus dubtes!’.

En aquesta formació s’aclariran i actualitzaran els punts clau per a l’èxit en el maneig de gossos i gats amb hepatitis crònica, anomalies vasculars portosistèmiques i enteropaties cròniques. Es farà èmfasi de forma clara i concisa en els punts clau per dur a terme un correcte protocol diagnòstic, així com per obtenir una adequada resposta a el tractament.

La sessió anirà a càrrec de Yordan Hernández, llicenciat en Veterinària per la Universitat de Santiago de Compostel·la, diplomat per l’American College of Veterinary Internal Medicine i actualment integrant del Servei de Medicina Interna de l’Hospital Veterinari Puchol a Madrid.

Més informació sobre aquest curs AQUÍ.

Gràcies al conveni entre el COVB i AVEPA, aquesta formació és gratuïta per als col·legiats. Per inscriure-s’hi, els col·legiats del COVB que no siguin socis d’AVEPA han d’omplir aquesta SOL·LICITUD i enviar-la a secre@avepa.org. De la seva banda, els socis d’AVEPA s’han de registrar a través de l’àrea de socis de la seva pàgina WEB.