COVB

Actualitat/ Notícies

AVEDILA convoca un premi per a publicacions científiques sobre diagnòstic en el laboratori

28/06/2024

L’Associació de Veterinaris Especialistes en Diagnòstic de Laboratori (AVEDILA) amb la col·laboracio de Eurovet Veterinària, Genetic PCR Solutions, Gold Standard Diagnostics, IDEXX Laboratorios, Innovative Diagnostics y WERFEN ha convocat el Premi AVEDILA  2024 a la millor publicació científica sobre diagnòstic laboratorial veterinari.

Aquest premi, amb una dotació econòmica de 1.500€, té com a objectiu reconèixer i promoure la tasca dels professionals en aquest camp, dins del marc del Simposi Anual de l’associació, valorant l’expansió i la divulgació de coneixements sobre diagnòstic laboratorial veterinari.

Podran optar al premi tots aquells treballs científics relacionats amb el diagnòstic laboratorial veterinari duts a terme en centres públics o privats, i publicats en revistes científiques tant en anglès com en espanyol, en el període comprès entre l’1 de gener de 2022, fins al 31 de juliol de 2024. El termini per a la presentació de sol·licituds estarà obert fins al dia 8 de setembre de 2024, aquest inclòs.

Tota la documentació, així com les bases del premi es troben en aquest enllaç.