COVB

Actualitat/ Notícies

Aquí tens el dossier de la ponència d’ahir d’Inés Moreno i informació sobre la següent ponència

04/06/2021

Benvolgut col·legiat i col·legiada,

Ahir dimecres 2 de juny va tenir lloc la primera conferència de la segona edició del curs formatiu sobre l’ús prudent d’antibiòtics que organitza el Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya amb el suport dels quatre Col·legis Oficials de Veterinaris de Catalunya.

El curs va ser inaugurat per la veterinària i catedràtica en Sanitat Animal per la Universitat Autònoma Barcelona, la Doctora M. Dels Àngels Calvo. Ella va recordar la importància d’aquest curs i de fer un ús adequat dels antibiòtics.

La veterinària i cap de l’àrea d’higiene ramadera del Ministeri d’Agricultura Pesca i Alimentació (MAPA), Inés Moreno va encetar el curs amb una conferència en què va definir el rol del veterinari d’explotació segons la normativa vigent. Per aprofundir i tenir tota la informació, en aquest enllaç trobaràs el pdf de la seva presentació.

Aprofitem per recordar que el proper dimecres 9 de juny, a les 17h, se celebrarà la segona ponència a càrrec del farmacòleg Carles Cristòfol, que abordarà els “Conceptes farmacològics per a la optimització de l’ús dels fàrmacs antibacterians”. En adjunt trobaràs un dossier que conté més informació sobre la ponència i sobre la trajectòria professional del ponent.

Com sempre serà per zoom i gratuïta pels col·legiats i col·legiades. Us hi podreu connectar a través d’aquest enllaç: https://zoom.us/j/98160606912

Desitgem veure’t el proper dimecres,

Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya

Més informació