COVB

Actualitat/ Notícies

Apunta’t! No et pots perdre la I Jornada Veterinària de Barcelona del COVB

05/11/2022

El proper 12 de novembre al matí celebrem la primera edició de la Jornada Veterinària de Barcelona organitzada pel COVB a l’Hotel NH Collection Constanza de Barcelona. Volem que sigui una trobada científica i formativa d’interès per a tots els col·legiats i col·legiades.

Per això, el comitè científic ha treballat un programa divers i complet que engloba diferents àmbits de la professió.

La jornada serà inaugurada pel professor i investigador Juan José Badiola, excatedràtic emèrit de Patologia Animal a la Facultat de Veterinària de la Universidad de Zaragoza i expert en Encefalopatia Espongiforme Bovina (EBB), i, el veterinari i polític Joan Capdevila, president de la Comisión de Industria, Comercio y Turismo en el Congrés dels Diputats, impartirà la conferència magistral de la jornada amb el títol “Política i professió, una aproximació als lobbismes de col·lectius”.

A continuació s’organitzaran diferents taules de treball sectorial responent a diferents àmbits professionals per tractar temes específics de la Clínica de Petits Animals, la Seguretat Alimentària, la Protecció Animal i la Veterinària de Granges. La Jornada conclourà amb una Taula Rodona transversal sobre els reptes de la veterinària tractats des de diferents punts de vista com la formació, la col·legiació i la professió amb la participació de Maite Martín, Ramón Cedó i Oriol Comas.

Inscriu-te mitjançant aquest formulari. Consulta en aquest enllaç el programa científic.