COVB

Actualitat/ Notícies

Ajudes a la digitalització de les industries agroalimentàries

14/02/2022

El 14 de febrer a les 10 h., los Ministerios de Agricultura, Pesca y Alimentación; de Asuntos Económicos y Transición Digital; i de Industria, Comercio y Turismo i les entitats Red.es y EOI organitzen la trobada virtual “Oportunidades de digitalitzación para el sector agroalimentario”.

Aquesta cita permetrà conèixer en profunditat les ajudes bàsiques per a la digitalització conegudes com a Kit Digital, que gestiona la Secretaria de Estado de Digitalitzación e Inteligencia Artificial amb fons Next Generation EU i les ajudes a la formació i assessoria digital que finança el Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación amb el fons europeu FEADER dins del Programa Nacional de Desarrollo Rural. Ambdues línies seran objecte de convocatòries de publicació imminent i constitueixen actuacions clau del PERTE Agroalimentari. També es difondran altres línies de suport a PIME i autònoms relacionades amb la digitalització a la indústria agroalimentària.

Adjuntem el programa de la jornada, en què entre altres, participaran:

  • Isabel Bombal Directora General de Desarrollo Rural, Innovación y Formación Agroalimentaria. Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación.
  • Salvador Estevan, Director General de Digitalitzación e Intel·ligencia Artificial. Ministeri de Asuntos Económicos y Transformación Digital.
  • Galo Gutiérrez, Director General de Industria y PYME. Ministerio de Industria, Comercio y Turismo.
La trobada es retransmetrà en línia, facilitant el link per la connexió des de la web i xarxes socials del MAPA i Red Rural Nacional, així com d’altres entitats participants.
S’adjunta també informació sobre els ajuts:
Document 1
Document 2
Document 3