COVB

Actualitat/ Notícies

12 de novembre: El COVB organitza la I Jornada Veterinària de Barcelona

26/10/2022

Benvolguts i benvolgudes,

El proper 12 de novembre, de 9 h a 14 h, el Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona celebra la I Jornada Veterinària de Barcelona. Aquesta Jornada és una iniciativa del COVB per a impulsar una trobada professional i científica amb una visió global de la veterinària. Per això, el Comitè científic ha inclòs en el programa temes d’interès transversal combinats amb taules de treball enfocades a diferents àmbits de la professió: Clíniques de Petits Animals, Seguretat Alimentària, Protecció Animal i Veterinaris de Granges.

El professor i investigador Juan José Badiola, expert en Encefalopatia Espongiforme Bovina (EBB), és el convidat que inaugurarà la Jornada i el veterinari i polític Joan Capdevila impartirà la conferència magistral sota el títol “Política i professió, una aproximació als lobbysmes de col·lectius”. També se celebrarà una Taula rodona de cloenda per a analitzar els reptes de la veterinària des de diferents perspectives: Universitat, Col·legis, professionals, etc.

Us convidem a consultar el programa de la Jornada perquè estem segurs que trobareu temes i ponents del vostre interès.

La Jornada tindrà lloc a: Hotel NH Collection Barcelona Constanza (C/ de Déu i Mata, 69-99, 08029 Barcelona –  Planta B1 · L’illa Diagonal)

Si voleu assistir i participar, us podeu inscriure mitjançant aquest formulari.

La inscripció és gratuïta per als/les col·legiats/ades del COVB.