COVB

Actualitat/ Notícies

Webseminar: “Resistencia antimicrobiana: la pandemia silenciosa”

21/01/2022

El Consejo General de Colegios Veterinarios de España ofereix el webseminar “La resistencia antimicrobiana: La pandemia silenciosa” sobre els problemes derivats de la resistència als antibiòtics que al ritme actual pot provocar milions de morts anuals l’any 2050. En conseqüència, s’estan posant en marxa plans i legislacions per tal de revertir la situació.

En aquesta conferència es revisarà la nova legislació de medicaments veterinaris i les previsions sobre l’ús d’antimicrobians que s’hi inclouen, la situació actual en consum i resistències i es presentarà el nou PRAN 2022-2024.

Ponent:  Cristina Muñoz Madero, Llicenciada en Veterinària per la Universitdad Complutense de Madrid i Diplomada en Direcció i Gestió d’Empreses, per la Confederación Empresarial de Madrid, CEOE-CEIM. Actualment, és cap d’Àrea de preclínica i clínica i procediments centralitzats a l’Agència Espanyola del medicament i productes sanitaris. Coordinadora del PLA NACIONAL RESISTÈNCIA ANTIBIÒTICS (PRAN) Des de l’any 2004 és la representant espanyola al Comitè Europeu d’Avaluació de Medicaments Veterinaris (CVMP) I des del gener del 2017 és la presidenta del grup de treball d’eficàcia de l’Agència Europea del medicament (EWP).

Data i hora: 27 de gener del 2022, a les 14.30 hores

Durada: 90 minuts

Preu: gratuït

Programa

Inscripcions