COVB

Actualitat/ Notícies

Nova convocatòria del webseminar: Mi paciente sufre de enteropatía crónica, ¿qué alimento le doy?

04/02/2022

Des del Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona, en col·laboració amb Grupo Asís, posem a la vostra disposició un nou seminari en línia amb el títol:  Mi paciente sufre de enteropatía crónica, ¿qué alimento le doy?”

Aquest WebSeminar aborda totes les estratègies nutricionals indicades per a la enteropatia crònica (EC) en gossos i gats. L’objectiu és entendre com actuen i què podem esperar de cadascuna de les estratègies, com aplicar-les i en quins pacients poden estar més indicades.

Ponent: Marta Hervera Llicenciada en Veterinària (2003) i doctora en Nutrició Animal (PhD, 2011) per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Diplomada per l’European College of Veterinary and Comparative Nutrition (ECVCN). Actualment és fundadora i assessora especialista en ExpertPet Nutrition (www.expertpetnutrition.com).

Data: 10 de febrer
Hora: 14.30
Durada: 90 minuts
Límit inscripció: 9 de febrer

Com a part del programa de formació continuada en 2022, i en virtut d’aquest acord de col·laboració, podran apuntar-se per rigorós ordre d’inscripció fins a 225 col·legiats subvencionats pel Col·legi i gaudir de manera gratuïta d’aquesta eina, el preu de mercat de la qual és de 25 €/seminari.

Dossier: Descarregar PDF