COVB

Actualitat/ Notícies

Curs en línia: “Introducción a la Laparoscopia en Pequeños animales”

28/01/2022

El Consejo General de Colegios Veterinarios de España, en colaboración con el Centro de Cirugía de Mínima Invasión Jesús Usón de Cáceres, ofereix a tots els Col·legiats una nova acció formativa  per a tractar els aspectes més importants de la Laparoscòpia i la seva aplicació a l’àmbit dels petits animals.

Els objectius del curs son conèixer els aspectes més importants de l’aplicació de la Laparoscòpia a la clínica de xicotets animals, aprendre els equips i instrumental més utilitzats a laparoscòpia veterinària, així com les pautes d’anestèsia més esteses, conèixer les tècniques més importants de laparoscòpia veterinària en els sistemes genitourinaris i digestiu així com discutir sobre casos clínics desenvolupats a la clínica de petits animals amb aplicació de la Laparoscòpia.

Ponents: Dr. Francisco M. Sánchez Margallo; Dra. Silvia Enciso Sanz; Dr. Juan Alberto Sánchez Margallo; Prof. Octavio López Albors; Prof. Rafael Latorre Reviriego; Dr. Rafa Lima Rodríguez; Dr. Paul Coronel Reyes; Dr. Juan Ramón Granados Ortega; D. José Manuel Martínez Gómez-Rodulfo; Dr. Francisco Martínez Gomáriz; D. José Sampayo; Dr. Mauricio Veloso Brun.
Data: del 1 febrer al 15 d’abril
Durada: 50 hores
Preu curs: 250€

Fitxa: Descarregar PDF

Inscripcions: www.colvetcampus.es

Nombre de places limitades: 30 pax.