COVB

Actualitat/ Notícies

Actualització del curs de tuberculosis bovina

03/09/2021

Us recordem la importància d’inscriure-us a la segona actualització del curs de tuberculosi bovina. Aquesta actualització és obligatòria per a tots els/les veterinaris/àries habilitats/des que realitzen la prova d’IDT al camp, després de tres anys d’ haver superat un curs inicial sobre els aspectes teòrics i pràctics de la tuberculosi bovina, segons el Programa Nacional d’erradicació de la tuberculosi bovina 2021.

A Catalunya, es va realitzar una primera actualització del curs de tuberculosi bovina l’any 2018 a la Facultat de veterinària de la UAB. Aquest any es compleixen 3 anys  i, per tal d’evitar la seva caducitat, es durà a terme la segona actualització.

El curs tindrà lloc a l’Escola Agrària de Manresa de manera presencial i en jornada completa.  Per poder assistir cal fer una preinscripció. El termini de preinscripció s’amplia fins el 10 de setembre 2021 (inclòs) i es pot fer a través d’aquest enllaç.

Si teniu qualsevol dubte podeu contactar amb l’Escola Agrària de Manresa (Tel. 93 874 90 60/ e-mail: ccagraria.manresa@gencat.cat).

Us recordem també que aquells veterinaris/àries que ja han fet el segon curs d’actualització han d’informar al Servei de Prevenció en Salut Animal (via oficina comarcal o Serveis Territorials, en cas necessari) per tal de poder-ho registrar i que no se’ls hi suspengui l’habilitació quan se superi el termini de 3 anys.