COVB

Actualitat/ Notícies

Informació vacunació COVID-19

16/12/2021

Benvolguts/des

Us adjuntem comunicat rebut del Departament de Salut en relació a la vacunació de COVID-19.

Atentament

******************

Benvolgudes,
Benvolguts,

Ens tornem a posar en contacte amb vosaltres a fi d’ampliar la informació respecte a la vacunació de personal de centres sanitaris i sociosanitari que no formen part del SISCAT.

Alguns de vosaltres ja heu rebut l’SMS i heu pogut demanar cita per a vacunar-vos. Si no heu rebut aquest missatge, podeu mirar de programar la vostra cita a la web https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat. Un cop tingueu la cita confirmada, el/la professional podrà anar al punt assignat amb l’sms de confirmació de cita i un document acreditatiu que permeti identificar-lo com a professional sanitari en exercici (carnet col·legial, contracte, etc.).

Per als professionals que a l’entrar a la pàgina web troben un missatge que els hi diu “no pots demanar cita” s’habiliten dues vies alternatives per a poder-se vacunar:

  1.  Via preferent: adreçar-se a un punt de vacunació poblacional sense cita (veure document punts de vacunació per professionals privats) amb el document de declaració responsable complimentat (també annexat a aquest correu electrònic) i un document acreditatiu que permeti identificar-lo com a professional sanitari en exercici (carnet col·legial, contracte, capçalera del full salarial).

 

  1. Si per qüestió de distància geogràfica resulta difícil poder-se desplaçar als punts de vacunació poblacional sense cita, el/la professional sanitari podrà demanar hora al seu centre d’atenció primària per a rebre la vacunació amb el document de declaració responsable complimentat i un document acreditatiu que permeti identificar-lo com a professional sanitari en exercici (carnet col·legial, contracte, capçalera del full salarial, etc.).

Ben cordialment,