COVB

Actualitat/ Notícies

Laura Borràs rep una representació del CCVC

16/07/2021

El president del Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya, Ricard Parés, també vicepresident del Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona, juntament amb els tres presidents dels col·legis de Girona, Tarragona i Lleida es van reunir recentment amb la presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs.

Es va valorar del col·lectiu i es va explicar a la presidenta Borràs que el veterinari és responsable de la cura de petits animals, del benestar animal, del control de les zoonosis i de vetllar per la seguretat alimentària, ja que el veterinari certifica que els productes d’origen animal que mengem són segurs.

Per això, els veterinaris es van oferir per participar i col·laborar amb les comissions que es creïn al Parlament de Catalunya per aportar informació i experiència sobre qualsevol àmbit relacionat amb la protecció animal, la tinença responsable de mascotes, la salut pública i la seguretat alimentària.

Amb aquesta reunió es vol iniciar una relació sostinguda en el temps en benefici dels legítims interessos de la professió veterinària.