COVB

Actualitat/ Notícies

L’Assemblea aprova la creació del Comitè Científic del COVB i la modificació del Comitè de Clíniques

23/02/2024

Dimarts 20 de febrer de 2024 es va celebrar l’Assemblea General Extraordinària de persones Col·legiades presencial i a distància en la que es van aprovar els dos projectes presentats per la Junta de Govern.

En primer lloc, es va donar llum verda a la creació del Comitè Científic del COVB. La seva funció principal és impulsar la formació continuada científica del màxim nivell per a facilitar l’actualització dels coneixements de les persones col·legiades als diferents sectors professionals.

La selecció dels seus membres i ponents es farà en base a la seva experiència que es valorarà amb uns barems que es publicaran per una màxima transparència.

En segon lloc, es va aprovar modificar el reglament del Comitè de Clíniques per que pugui actuar de manera coordinada amb el nou Comitè.

Des de la Junta comencem aquest nou projecte amb il·lusió per a presentar un projecte formatiu a l’alçada dels professionals veterinaris i establir les línies d’actuació del Col·legi en el sector dels clínics d’animals de companyia.

Ben cordialment,

La Junta de Govern