COVB

Actualitat/ Notícies

El COVB participa a la JOVs, la primera jornada ocupacional de la Facultat de Veterinària UAB

19/04/2024

Aquest dijous 18 d’abril el COVB va participar en la primera Jornada Ocupacional a la Facultat de Veterinària, una jornada organitzada amb l’objectiu de donar visibilitat a les diferents sortides laborals de la Veterinària i la Ciència i Tecnologia dels Aliments, i connectar l’alumnat de la Facultat amb les organitzacions i empreses del sector.

Durant la jornada es van organitzar diferents taules rodones de temes transversals, diferents xerrades i presentacions perquè empreses i institucions poguessin exposar els seus projectes i speed interviews en què els alumnes podien contactar de manera més personal amb les entitats i empreses. També hi va haver una fira amb 22 estands, un dels quals era del Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya.

Tanmateix, la primera xerrada del dia va anar a càrrec de Verónica Araunabeña, presidenta del Consell de Col·legis Veterinaris de Catalunya, i Xavier Cornet, membre del COVB i representant del Consell en l’Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals.