COVB

Actualitat/ Notícies

Ajuts de Formació i Innovació i les Beques Ramon Turró del COVB

30/07/2021

Amb la ferma voluntat de millorar els serveis a tots els col·legiats i col·legiades, el COVB posa en marxa un any més els Ajuts de Formació, Innovació i les Beques Ramon Turró amb una quantitat global de 20.000 euros. A més per tal d’ampliar serveis i donar majors facilitats, el COVB ha modificat les bases de les sol·licituds per arribar a més professionals.

Les beques i ajuts disponibles són:

Ajuts de Formació
Tots els col·legiats –amb un any d’antiguitat al COVB com a mínim– podran optar a les ajudes destinades a les despeses d’inscripció en cursos i congressos de veterinària realitzats a l’Estat durant l’any 2020. L’import de cada ajut no podrà superar el 50% del cost de la inscripció i serà proporcional al nombre de sol·licituds presentades fins a esgotar l’import total dels ajuts (9.000 €). Només es podrà presentar una única sol·licitud d’ajut per persona.

Ajuts d’Innovació
Ajuts  destinats a la Innovació dels col·legiats que es poden sol·licitar per conceptes diversos com l’adaptació al programa de signatura electrònica de l’AIAC, per la compra de tauletes tàctils destinades a la signatura electrònica o inversions que justifiquin la reducció de l’ús de paper. Els destinataris són els col·legiats al COVB amb una antiguitat d’almenys un any i l’import de cada ajuda no superarà el 50 % del cost de la compra/despesa, realitzades entre l’1 de gener fins al 31 d’octubre de 2021. Així mateix serà proporcional al nombre de sol·licituds presentades fins a esgotar l’import total de 2.000 €. Només s’admetrà una sol·licitud per col·legiat al COVB.

Beques Ramon Turró
L’objectiu de les Beques és facilitar l’ampliació de la formació teòrica i pràctica en entitats de reconegut prestigi a l’exterior. Així, el COVB incentiva i facilita la millora del coneixement d’altres llengües i l’establiment de relacions i l’intercanvi de coneixements entre professionals de diferents indrets. A les Beques es contemplen els sectors de la clínica de petits animals i animals exòtics, dels grans animals, d’èquids, de la higiene alimentària i de la investigació veterinària. Aquesta convocatòria anual dirigida als col·legiats amb una antiguitat mínima d’un any al COVB, ofereix tres beques dotades amb un màxim de 3.000 euros cadascuna

Formularis:

Més informacióformacio@covb.cat. Els ajuts i beques ja es poden sol·licitar i el termini finalitza el 31 d’octubre de 2021. Les bases dels ajuts i les beques estan publicades a la web www.covb.cat